پمپ هایی با طول عمر بالا در صورت نیاز به تعمیر و نگهداری مکرر ، خواهان کمتری دارند. خوشبختانه ، پمپ پلیمری نیازهای نگهداری معمولی کمی دارند.
در نتیجه ، تکنسین ها می توانند زمان بیشتری را برای مدیریت سیستم های خود صرف کنند و زمان کمتری را بر روی خود پمپ ها کار کنند.
پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با انواع پمپ مقاله مربوط به آن را مطالعه کنید.
همچنین برای استفاده پمپ شیمیایی در هر صنعتی باید از اتصال درست و کامل اجزای آن شامل پروانه، محفظه، موتور و مهر و موم مطمئن شد تا ایمنی به طور کامل حاصل شود.
شرکت آبروان با بهرهگیری از کادری مجرب و سالها فعالیت در زمینه تولید پمپهای صنعتی تلاش دارد تا خدمات شایستهای در حوزه تعمیر پمپ صنعتی ارائه دهد.
بلوئر هوا یا دستگاه دمنده و مکنده هوا بلوئر سانتریفیوژ
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
تماس بگیرید تعمیر پمپ پلیمری مرکز تخصصی عیب یابی و تعمیر انواع پمپ پلیمری یا ضد اسید، تعمیر و بازسازی انواع پمپ پلیمری مگنتی، لطفا جهت استعلام قیمت خرید، دریافت مشخصات فنی و کاتالوگ با واحد مشاوره فنی تماس بگیرید.
نکته بعدی، طراحی پمپ برای صنایع مورد نظر است. با توجه به اینکه مواد شیمیایی انواع گوناگونی دارند، نوع پمپ شیمیایی متغیر خواهد بود. در واقع ساخت این نوع پمپها ممکن است از لحاظ پوششها، مهر و مومها و واشرها متفاوت باشد.
معمولا در محوطه ای که بین پمپ سانتریفیوژی و الکتروموتور واقع شده و مکش از طریق get more info آن انجام می شود یک فیلتر قرار گرفته است.
از پمپ های معمولی جهت انتقال این سیال نمی توان استفاده کرد، زیرا این اسید غلظت و قدرت بالایی دارد و با خواص شیمیایی قوی و قابلیت اکسایشی بالای خود با بسیاری از مواد شیمیایی و قابل اشتعال واکنش نشان داده و علاوه بر خورندگی و اکسایش، احتمال ایجاد حریق و انفجار را نیز افزایش می دهد.
طراحی ساده و کارآمد آنها تعداد قطعاتی را که نیاز به توجه یا تعویض دارند به حداقل می رساند.
توان عملکردی پمپ ها، قابلیت پمپاژ در دما و فشار مختلف و همچنین برند تولید کننده، عوامل دیگری هستند که قیمت پمپ های پلیمری را تحت تاثیر قرار می دهند.
در پمپ اسید شویی یا ضد اسید از محرکههای موتوری که غالبا دارای پروانههای پیچی هستند برای مکش استفاده می گردد. این پروانهها که بسته و یا نیمه باز می باشند باعث شتاب دهی سیال شده و در نتیجه افزایش انرژی جنبشی سبب خروج سیال با فشار زیاد می گردد.